Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home2/eurekan1/kadety.org.ua/engine/modules/rotator.php on line 13
ВІТАННЯ ІЗ 60-РІЧЧЯМ ОСВІТНЬОГО ЗАКЛАДУ

ВІТАНЯ ВІД ГОЛОВИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ


Викладачам, педагогічним працівникам, офіцерам-
вихователям, учням, випускникам ліцею-інтернату .№ 23 «Кадетський корпус»

Шановні друзі!

Щиро вітаю колектив ліцею-інтернату №23 «Кадетський корпус» із урочистою подією - 60-річчям освітянської діяльності.

Історія вашого закладу свідчить про високі духовно-етичні цінності й чесноти викладацького складу, непідвладні часовим ідеологіям, пропагандистським шаблонам і буремним перипетіям. Ви пройшли непростий шлях від школи-інтернату до першого в Україні загальноосвітнього навчального закладу, який здобув статус «Кадетський корпус». І сьогодні в його стінах, наслідуючи кращі традиції українського патріотизму й європейських гуманістичних цінностей, зростає молода сила - істинна надія та гордість України.

Шановні викладачі та вихователі! Прийміть слова щиросердної подяки за вашу натхненну працю.

Дорогі кадети! Мирного вам неба, успіхів у навчанні й великих досягнень у ваших майбутніх професіях.

У цей урочистий день ми радіємо і пишаємося тим, що майбутня еліта нашої держави - високо освічена молодь, яка достойно представлятиме Україну.

Нових вам звершень на благо Української держави!

 Дмитро РАЗУМКОВ


 

ВІТАННЯ ВІД МІНІСТРА ОБОРОНИ УКРАЇНИ

Шановні друзі!

Прийміть щирі привітання з нагоди 60-ї річниці заснування ліцею-інтернату № 23 "Кадетський корпус".

За часи свого існування Ваша школа навчила та виховала не одне покоління українців-патріотів!

Досягнуті Вами успіхи є результатом творчого підходу і високого професіоналізму всього колективу, освітньої культури і величезного бажання працювати на результат.

За роки вже новітньої історії України Ви навчаєте мужності і патріотизму, відданості обраній справі та готовності до захисту нашої держави.

Бажаю колективу школи берегти традиції, виховувати у молодого покоління переможний дух та патріотизм і бути завжди в авангарді освітянської діяльності.

Зичу Вам, шановні, друзі, міцного здоров'я, оптимізму, віри у майбутнє, успіхів та яскравих перемог в ім 'я України!

З повагою   

Міністр оборони України

                                                                                                         Андрій ЗАГОРОДНЮК

07лютого 2020 року


 

Вітання від Голови Служби зовнішньої розвідки України

Дорогі кадети й панянки!

Шановні вчителі та вихователі «Кадетського корпусу»

Від щирого серця вітаю вас з урочистою подією - 60-річчям вашої школи — першого в Україні загальноосвітнього навчального закладу, що здобув почесний статус «Кадетського корпусу».

Ваш ліцей має багату й славну історію. Патріотизм, вірність, взаємодопомога, дружба, щирість у відносинах - головні життєві цінності, що були покладені в основу системи кадетської освіти в далекому минулому. Сьогодні ж ви пишаєтеся тим, що він є сучасним навчальним закладом, у якому класична освіта поєднується з інноваційними підходами до виховання молоді нової генерації.

Дорогі вихованці — кадети й паняночки! Ви ростете, вчитеся та набираєтеся сил разом із молодою незалежною Україною. Ніколи не забувайте, звідки ви родом, пишайтеся своїми вчителями, батьками, своєю Вітчизною. Пам'ятайте славні імена тих, хто виборював її святу волю. Саме на вас Україна покладає надію, з вами пов'язує завтрашній день свого розквіту, вам заповідає своє майбуття. Тож наполегливо навчайтеся, широко мисліть, шукайте своє покликання і ніколи не зраджуйте його, шануйте своїх наставників та будьте достойними захисниками України.

Високошановні пані Наталю, вчителі й вихователі, весь педагогічний колектив ліцею!

Завдяки вашій невтомній праці, постійному оптимізму та натхненню, великій любові до дітей — існує людство, що від покоління до покоління передає у спадок свої знання, досвід, традиції, культуру та, головне, любов до своєї країни. А ще—віру. Віру в життя, добро, справедливість.

У своїй почесній роботі ви продовжуєте орієнтуватися на особистість, людську індивідуальність, її інтереси та уподобання, й випускаєте в дорослий світ всебічно освічену молодь — істинних патріотів України.

Служба зовнішньої розвідки України засвідчує всім вам свою незмінну підтримку й допомогу у справі виховання вільних, чесних, розумних і достойних громадян України. Ми шануємо вас і вклоняємося вам за нелегку працю, за турботу про наше майбуття!

Від себе особисто та від усього колективу Служби бажаю вам міцного здоров'я, творчої наснаги, злагоди й добробуту у ваших родинах, мирного неба над головою та успіхів у справі служіння Україні!

З глибокою поваго!

Голова Служби зовні розвідки Україии

 генерал-майор                                                         Валерій ЄВДОКИМОВ






   Голова СЗРУ Валерій Євдокимов привітав учнів і педагогічний колектив підшефного «Кадетського корпусу» з 60-річним ювілеєм.

 

7 лютого 2020 року Голова Служби зовнішньої розвідки Валерій Євдокимов взяв участь в урочистостях з нагоди святкування 60-річчя ліцею-інтернату № 23 «Кадетський корпус» з посиленою військово-фізичною підготовкою Шевченківського району м. Києва, що багато років є підшефним навчальним закладом СЗРУ.

Перший в Україні загальноосвітній навчальний заклад, що здобув почесний статус «Кадетського корпусу», має багату й славну історію. Патріотизм, вірність, взаємодопомога, дружба, щирість у відносинах – головні життєві цінності, що були покладені в основу системи кадетської освіти в далекому минулому. Сьогодні ж колектив ліцею пишається тим, що він є сучасним навчальним закладом, у якому класична освіта поєднується з інноваційними підходами до виховання молоді нової генерації.

Вітаючи кадетів і панянок зі славним ювілеєм, Валерій Євдокимов зазначив:

«Ви ростете, вчитеся та набираєтеся сил разом із молодою незалежною Україною. Ніколи не забувайте, звідки ви родом, пишайтеся своїми вчителями, батьками, своєю Вітчизною. Пам’ятайте славні імена тих, хто виборював її святу волю. Саме на вас Україна покладає надію, з вами пов’язує завтрашній день свого розквіту, вам заповідає своє майбуття. Тож наполегливо навчайтеся, широко мисліть, шукайте своє покликання і ніколи не зраджуйте його, шануйте своїх наставників та будьте щирими патріотами України».

Очільник зовнішньої розвідки подякував педагогам ліцею за самовіддану працю, оптимізм і натхнення, велику любов до дітей. «У своїй почесній роботі ви продовжуєте орієнтуватися на особистість, людську індивідуальність, її інтереси та уподобання, й випускаєте в дорослий світ всебічно освічену молодь – істинних патріотів України», – зазначив  Валерій Євдокимов.

Від імені всього колективу Служби зовнішньої розвідки України Голова СЗРУ засвідчив незмінну підтримку ліцею «Кадетський корпус» й запевнив

у допомозі в справі виховання вільних, чесних, розумних і достойних громадян України.

https://szru.gov.ua/news/news/golova-szru-valerij-evdokimov-privitav-ucniv-i-pedagogicnij-kolektiv-pidsefnogo-kadetskogo-korpusu-z-60-ricnim-uvileem?fbclid=IwAR2MUDOB2_W3TZSkPsp_08NLW5qRTKoPAq1fgxNLtexzKjDBEQ0oEoTqf9k

 ВІТАННЯ ВІД РЕКТОРА НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ УКРАЇНИ "КИЇВСЬКИЙ ПОЛІТЕХНІЧНИЙ ІНСТИТУТ" ІМЕНІ

ІГОРЯ СІКОРСЬКОГО

 

Вельмишановна Наталіе Михайлівно!

Дід імені громадськості Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» імені Ігоря Сікорського і особисто від себе щиро вітаю Вас та колектив ліцею -  інтернату№ 23 «Кадетський корпус» з ювілейною датою 60-річчям від початку його славетної історії.

Ліцей – інтернат№23 «КАДЕТСЬКИЙ КОРПУС» з посиленою військово-фізичною підготовкою перший в Україні організував не тільки класичне навчання вихованців, але й здобуття освіти з урахуванням здібностей та особистих якостей кожної дитини, що дає змогу виховати покоління освіченої молоді.

Колективу ліцею є чим пишатися: його випускники гідні захисники та патріоти Батьківщини, адже кадети старанно і з великим задоволенням навчаються військовій справі.

Енергія, ініціативність, творчий та науковий потенціал викладачів забезпечили Вашому закладу заслужений авторитет і повагу.

Ми переконані, що 60-річний ювілей ліцею-інтернату №23 «КАДЕТСЬКИЙ КОРПУС» - важливий підсумок великої праці усього педагогічно-виховного колективу.

Вітаючи колектив ліцею з ювілеєм, хочу побажати подальших досягнень та висловити впевненість у тому, що ліцей-інтернат № 23 «КАДЕТСЬКИЙ КОРПУС» і надалі робитиме вагомий внесок у майбутнє нашої держави.

Ректор

КПІ ім. Ігоря Сікорського  

 

                                                                            Михайло ЗГУРОВСЬКИЙ 
 

 

Дякуємо за щирі вітання з 60 - річчям освітньої діяльності школи!

Сьогодні свій 60-річний ювілей відзначає Ліцей-інтернат № 23 «Кадетський корпус» з посиленою військово-фізичною підготовкою Шевченківського району м. Києва, який очолює Заслужений працівник освіти України Наталія ГОЛОВІХІНА.

 

В урочистих заходах Ліцею з нагоди свята взяли участь керівництво Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та представники Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».
Цей ювілей став приємною нагодою відзначити високий професіоналізм, інноваційні підходи та самовіддану працю керівництва та колективу Ліцею і висловити слова вдячності за співпрацю та взаємодію між нашими закладами.
Поздоровляємо керівництво, педагогічний колектив, співробітників та вихованців Ліцею зі Святом і бажаємо творчої наснаги та успіхів у справі навчання і виховання молоді!

Детальніше: https://iszzi.kpi.ua/2020/4843/
Дякуємо за щирі вітання з 60 - річчям освітньої діяльності школи!

Посилена фізична підготовка. Як проходить навчання в столичному Кадетському корпусі

https://www.youtube.com/watch?v=XusmCToBpIE&feature=emb_logo


ВІТАННЯ ВІД  ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ ПРАВОПОРЯДКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

 

 

Шановна Наталіє Михайлівно!

Від імені командування, особового складу (Військової служби правопорядку у Збройних Силах (України і від мене особисто, прийміть щиросердечні вітання та найкращі побажання для Вас, педагогічного та учнівського колективів з нагоди 60-річчя створення ліцею-інтернату 23 "Кадетський корпус” з посиленою військово-фізичною підготовкою!

Хочу звернутися до педагогічного колективу (Вашого славного навчального закладу! Висловлюю Вам щиру вдячність за Вашу нелегку, але натхненну та надважливу працю по вихованню та розвитку майбутніх поколінь українців, відданих патріотів та мужніх захисників України! Нехай Ваше добро, віддане дітям, вертається до Вас сторицею та радістю за досягнення вихованців. Бажаємо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів, родинної злагоди, душевного спокою та міцного здоров’я!

Слово підтримки адресую кадетам та панянкам, учням Вашого навчального закладу.

Дорогі діти, бамкаємо Вам наснаги у навчанні, по своєму життєвому шляху йти рівно і впевнено, невпинно розвиватися з любов’ю до своїх рідних та батьківщини. Збройні Сили (України завжди будуть раді Вам, молодим та сильним, свідомим юнакам та дівчатам, та стануть надійним плацдармом для Вашого розвитку.

Нехай доля дарує Вам добро і щастя, міцне здоров'я та достаток а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху!

З повагою

Начальник Військової служби правопорядку у Збройних Силах України - 
   начальник Головного управління (Військової служби правопорядку Збройних Сил України)

 генерал-лейтенант                                                                                                                         Ігор КРИІШТУН



     ВІТАННЯ ВІД ШЕВЧЕНКІВСЬКОГО РАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ТА

РАЙОННОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

 

Дорогі колеги,

колектив ліцею - інтернату № 23 « Кадетський корпус» з посиленою військово - фізичною підготовкою Шевченківського району міста Києва, батьки, учні, друзі!

Шевченківське районне управління освіти та Районна організація Профспілки працівників освіти і науки України від щирого серця вітають вас із 60 — річним ювілеєм ліцею - інтернату!

У цей святковий день маємо нагоду звернутися до вас із самими теплими словами вітання. Протягом багатьох років педагоги ліцею передають молоді знання, мудрість, любов і добро, виховуючи та навчаючи їх. Ваш ліцей завжди мав і має міцний авторитет, сильний учительський склад, вимогливість до навчання та виховання учнів, до якості роботи педагогічних працівників. Ліцей живе творчим, сучасним життям, в якому основне місце відведено учню.

Не для одного покоління випускників роки навчання та мудрі наставники - педагоги ліцею стали світлим спомином дитинства і юності!

В усі добрі справи та успіхи колективу ліцею вкладено вагому, творчу працю директора ліцею Головіхіної Наталії Михайлівни, чесної, енергійної, принципової, вимогливої до себе та інших, яка поєднує нелегку роботу директора з жіночою чарівністю та турботою про близьких.

Дорогі ювіляри!

Бажаємо вам невтомного творчого пошуку, оптимізму та благополуччя, успіхів і здобутків, підкорення освітніх вершин. Хай ваші серця сповнюються надією на краще майбутнє, бажанням розвиватися і пізнавати світ!

З повагою

 Начальник РУО                                                      Голова РО Профспілки

 Є.В. Ярова                                                                        І.І. Адаменко 


Переглядів: 5185 | Додав: kadet | Дата: 11-02-2020, 11:08
МИ У СОЦМЕРЕЖАХ
КАЛЕНДАР
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
НОВИНИ ОСВІТИ

Підсумки тижня в освіті: головні події

  Пропонуємо перелік найбільш значних подій тижня, що відбулися в українській освіті

Комітет ВР рекомендував ухвалити законопроєкт про освітні гранти

  Профільним комітетом були розглянуті пропозиції та правки, що надійшли до законопроекту

Законопроєкт про освітні гранти узгоджено з Офісом Президента

  Представники ВР та ОП погодили внесення законопроєкту про гранти на друге читання

Комітет ВР підтримав збільшення ваги творчого конкурсу при вступі

  Комітет підтримав ініціативу щодо збільшення ваги творчого конкурсу при вступі до вишів

Усе про реєстрацію на ЄВІ та ЄФВВ для вступу в магістратуру

  Матеріали про реєстрацію на єдиний вступний іспит і єдине фахове вступне випробування
© 2015-2022 Ліцей інтернат №23 - Всі права захищенно.