Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home2/eurekan1/kadety.org.ua/engine/modules/rotator.php on line 13
Урочистий захід «Героїв країна - моя Україна»

З нагоди відзначення Дня захисника України на території Окремого президентського полку ім. гетьмана Б. Хмельницького, що розташований у Шевченківському районі столиці на вулиці, Довнар-Запольського, 7-А відбувся урочистий загальнорайонний захід «Героїв країна - моя Україна».  Голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга і керівництво райдержадміністрації зустрілися з учасниками антитерористичної операції і їх сім’ями, сім’ями загиблих учасників АТО, ветеранами та інвалідами Другої світової війни, військовослужбовцями, членами громадських організацій і школярами.

На території Окремого президентського полку ім. гетьмана Б. Хмельницького відбувалась насичена святкова програма: показові виступи оркестру та батальйону Почесної варти Окремого президентського полку імені гетьмана Богдана Хмельницького, показові виступи військовослужбовців на смузі перешкод, виставка військової техніки та зброї, екскурсія до музею Окремого президентського полку імені гетьмана Богдана Хмельницького та на виставку «Славетні епохи України», ознайомлення з побутом військовослужбовців, пригощання смачною солдатською кашею та концертна програма.

Як свідчення непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників Батьківщини та шанування військових традицій українського народу, на заході були присутні ветерани Другої світової війни, учасники визволення України та Києва від фашистських загарбників, учасники Революції гідності, молодь.

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга. Олег Олександрович щиро привітав шевченківців і гостей свята з Днем Захисника України та відзначив Подяками та Почесними Грамотами ветеранів АТО, ветеранів Другої світової війни, громадських діячів, волонтерів. Серед нагороджених - наша шановна Наталія Михайлівна Головіхіна, директор нашого ліцею.

«Сьогодні ми з глибокою вдячністю вшановуємо бойовий подвиг, самовідданість громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу. Ми вшановуємо всіх, хто в нелегкі для нашої держави часи став на її захист. Ми вшановуємо захисників рідної землі та пишаємося нашою молоддю, яка продовжує та розвиває національні військові традиції» - зазначив очільник району.

Усіх присутніх також привітали командир Окремого президентського полку імені гетьмана Богдана Хмельницького підполковник Олександр Олександрович  Бакулін, учасник бойових дій у зоні АТО, заступник голови з питань національно-патріотичного виховання молоді Спілки ветеранів АТО Шевченківського району м. Києва Дмитро Валерійович Примаченко, військовий капелан Андрій Васильович Гуля.

На урочистій частині відбулися показові виступи оркестру та батальйону Почесної варти Окремого президентського полку імені гетьмана Богдана Хмельницького, вправність військовослужбовців на смузі перешкод, виставки військової техніки та зброї, екскурсія до музею Окремого президентського полку імені гетьмана Богдана Хмельницького та  виставка «Славетні епохи України».

Свято продовжили концертом, в якому виступили оркестр Почесної варти Окремого президентського полку імені гетьмана Богдана Хмельницького, заслужена артистка України Катерина Пушкіна, гурт «Червоні маки» у складі заслужених артисток України Надії Зінченко, Ольги Снобко, Євгенії  Дубінченко, Народний спортивно-танцювальний ансамбль «Пульс», театр пісні «Джерела» та інші творчі колективи.

Усі охочі змогли покуштувати смачну «солдатську кашу» та детально ознайомитися з побутом військовослужбовців.

Переглядів: 1018 | Додав: kadet | Дата: 11-10-2019, 21:07
МИ У СОЦМЕРЕЖАХ
КАЛЕНДАР
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
НОВИНИ ОСВІТИ

В Україні будуть по-новому оцінювати наукові установи

  Нова методика дозволить здійснювати оцінювання наукової роботи за новими критеріями

Реєстрація для участі в ЄФВВ випускників коледжів

  Вступникам на бакалаврат надана можливість за бажанням пройти ЄФВВ з аграрних наук, економіки та управління

Викладач ніколи не виграє конкуренцію у смартфона на уроці

  Навчання дітей – це не про правильні відповіді, а про всебічний розвиток мозку в першу чергу

Навчальний рік в школах столиці завершиться 31 травня

  Останній дзвоник для київських школярів у цьому навчальному році пролунає 31 травня

Вступні іспити в магістратуру у 2024 році

  На підставі яких вступних випробувань відбувається вступ до магістратури у 2024 році
© 2015-2022 Ліцей інтернат №23 - Всі права захищенно.