Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home2/eurekan1/kadety.org.ua/engine/modules/rotator.php on line 13
«Марш поколінь Захисників України»

У цей святковий день – День захисника України, День українського козацтва, День Покрови Пресвятої Богородиці, на легендарному стадіоні «Старт», що розташований у Шевченківському районі столиці на вулиці Шолуденка, 26-28/4, відбулося «Свято мужності і честі».  Голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга і керівництво райдержадміністрації зустрілися з ветеранами та інвалідами Другої світової війни, учасниками Антитерористичної операції і їхніми сім’ями, із сім’ями загиблих учасників АТО, військовослужбовцями, членами громадських організацій, громадою району.

На стадіоні та за його межами, у «Зеленій зоні скверу», відбувалась насичена святкова програма: різноманітні майстер-класи, рухливі ігри, патріотичний аквагрим, майстерні творчості та інше. На полі стадіону провели змагання з дитячого футболу «Кубок Козака» за участю дитячих команд «Олімп», СК «Київ» ЮФСІ, ДЮСШ№7.

Біля входу до стадіону гості свята змогли побачити одиниці військової техніки.

Як свідчення непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників Батьківщини та шанування військових традицій українського народу, на заході були присутні ветерани Другої світової війни, учасники визволення України та Києва від фашистських загарбників,учасники Революції гідності, молодь.

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга. Олег Олександрович щиро привітав шевченківців і гостей свята з Днем Захисника України та відзначив Подяками та грамотами ветеранів АТО, ветеранів Другої світової війни, громадських діячів, волонтерів.

 «Сьогодні ми з глибокою вдячністю вшановуємо бойових подвиг, самовідданість громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу. Ми вшановуємо всіх, хто в нелегкі для нашої держави часи став на її захист. Ми вшановуємо захисників рідної землі та пишаємося нашою молоддю, яка продовжує та розвиває національні військові традиції» - зазначив очільник району. «Ми є нащадками і продовжувачами багатих традицій і славних справ збройних формувань Київської Русі, козацтва, учасників визвольного руху та героїв Другої світової війни. І ми вшановуємо усі покоління, які показали приклади вірності і героїзму від часів славних козаків Запорозької Січі до наших днів».

Усіх присутніх також привітали Голова Ради ветеранів Шевченківського району м. Києва, полковник у відставці Микола Дмитрович Авдеєнко, Голова Громадського об’єднання «Київська міська спілка ветеранів АТО Шевченківського району» Олексій Олександрович Рябов, перший заступник  голови Синодального управління військового духовенства, настоятель храму Святого Миколая на Татарці, протоієрей Отець Тарас.

Однією з урочистих подій цього свята стало прибуття Прапору з передової. Цей подарунок, знак вдячності за дієву постійну підтримку бійців на Сході України головою Шевченківської районної адміністрації Олегом Гарягою. Волонтер  Тимур  Кобзар урочисто вручив Прапор голові райдержадміністрації.

Під супровід народного духового оркестру «Либідь» розпочалась урочиста церемонія «Марш поколінь Захисників України», в якій взяли участь учасники АТО Київської міської спілки ветеранів АТО Шевченківського району міста Києва, військовослужбовці Окремого Київського полку Президента України.  Майбутнє молоде покоління української армії представляли курсанти Київського професійного коледжу з посиленою військовою фізичною підготовкою, кадети ліцею-інтернату №23 «Кадетський корпус» з посиленою військово - фізичною підготовкою.

Свято продовжили концертом творчих колективів.

Учасники ансамблю українського танцю «Барвіночок» подарували глядачам «Український святковий». Також виступили лауреати Всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів, володарі Гран-Прі – Київський академічний ансамбль української музики «Дніпро», народний оркестр ударних інструментів «Киянка». Народна артистка України Олена Кулик виконала перед  гостями свята народні та сучасні пісні. Молодіжну програму продовжили гурти «Generation-music»,  «Strangers», «HolyBand», «REMA». 

http://shev.gov.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=17676&Itemid=3
Переглядів: 1697 | Додав: kadet | Дата: 15-10-2017, 22:47
МИ У СОЦМЕРЕЖАХ
КАЛЕНДАР
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
НОВИНИ ОСВІТИ

XML error in File: http://osvita.ua/rss/news/

  XML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 1
© 2015-2022 Ліцей інтернат №23 - Всі права захищенно.